– 27 juni 2018 – Sommige planten hebben een wat langere kweekperiode nodig en zijn daarom niet direct bij opening van ons seizoen klaar voor verkoop. Per week bekijken we wat genoeg ontwikkeld is om wel ‘achter het touwtje’ vandaan te halen. Zo is er telkens voor u als bezoeker wat nieuws te ontdekken.

Een paar nieuwigheden van dit moment: Salvia ‘Pink Lips’, het nieuwe zusje van de bekende ‘Hot Lips’, Senecio candicans ‘Angel Wings’, opvallend door het prachtig fluweelachtig witgrijze grote blad, Fuchsia ‘White Knight Blush’ en Fuchsia ‘Hawkshead’, Rehmannia ‘Bright Caroline’, Begonia sutherlandi, Begonia ‘Enchanted Evening’ en de allernieuwste Trachelospermum jasminoides ‘Pink Showers’. Deze bloeit met zachtroze bloemetjes, die licht zoetgeurend ruiken. We gaan vele soorten Phloxen, Delphiniums en Lupines toevoegen aan het vaste planten assortiment.

We hebben op onze website de pagina met het overzicht van onze nieuwe vaste planten in 2018 aangevuld met de nieuwe aanwinsten. We zullen later dit jaar en tijdens de winterperiode alle nieuwe vaste planten (ruim 1200 soorten) op de website te zetten. Vooralsnog geven de overzichtspagina’s 2018 van onze vaste planten voor de zon of halfzon en van onze vaste planten voor de schaduw u een idee van wat u zoal bij ons kunt aantreffen.