Tuinevenement Gardenista bij Kasteel Ophemert

– 29 april 2019 – De vereniging KMTP/Groei & Bloei organiseert van 15 tot en met 19 mei voor het eerst het buitenevenement Gardenista op het landgoed van Kasteel Ophemert. Kwekerij Morning Glory zal tijdens deze dagen aanwezig zijn met een stand. Naast showtuinen, groenexperts, lezingen, bloemschikkunst en amusement kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen tuin en advies inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag. Gedurende vijf bijzonder groene dagen worden jong en oud op actieve wijze geïnspireerd met wat je met groen kunt doen.

Wie zijn er ook bij tijdens Gardenista?

Karin Bloemen komt zingen. Maar ook Sarah Dikker is bij Gardenista met een groene selfiewand. Mirko van Ingen en Modeste Herwig geven lezingen, er komt een Tuinkamer met eten en drinken. En Roxanne van Schellen, Marcel van der Haar en Dini Holtrop zullen als demonstrateurs bloemschikken aanwezig zijn. Maar ook Lodewijk Hoekstra heeft zich verbonden aan Gardenista. Met lezingen en meet & greets inspireert hij om uw eigen tuin aan te pakken.

Meer informatie vindt u op de website van Gardenista.

Kwekerij Morning Glory is tijdens Gardenista gewoon geopend op haar openingsdagen: donderdag, vrijdag, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.