– 6 augustus 2020 – Zelf een winter hanging basket maken? Dat kan tijdens een van onze workshops waarin u onder begeleiding volgens een vast recept een hanging basket maakt met winterbloeiende en groenblijvende planten, zoals Viooltjes, Hebe, Skimmia en Hedera. De kleurstelling is wit, paars, lila met wintergroene accenten. De kosten van een workshop zijn € 47,50, inclusief koffie/thee bij ontvangst, kunststof klepjes basket, circa 15 planten en verzorgingsinformatie. De workshops worden gegeven met maximaal 10 deelnemers. Aangeraden wordt eigen tuinhandschoenen mee te nemen indien u dat zelf prettiger vindt werken.

Na de workshop is er gelegenheid tot bezoek van onze kwekerij en eventuele aanschaf van planten.

In verband met de huidige coronaperiode zorgen wij ervoor dat tijdens de workshop de deelnemers in de kas ieder aan een eigen tafel werkt met minimaal 1,5 m afstand tot elkaar. Ook hanteren wij onze huisregels tijdens deze periode.

U vindt de workshopdata op de pagina Programma op onze website. Inschrijven voor een workshop kan door een mail te sturen naar info@kwekerijmorningglory.nl.