Openingstijden Kwekerij Morning Glory 2021

Op de pagina Contact hebben wij onze openingstijden vermeld. 


Programma 2021

Op deze pagina vindt u een overzicht van de activiteiten op onze kwekerij en van plantendagen waar wij aan deelnemen. Gedurende het jaar wordt het programma steeds aangevuld. Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuws over onze kwekerij, ons plantenassortiment en ons programma? Word dan lid van onze maandelijkse nieuwsbrief. Aanmelden kan door ons een mail te sturen: info@kwekerijmorningglory.nl of door het aanmeldformulier nieuwsbrief in te vullen.

Februari

Helleborus Show

Helleborus show en vaste planten verkoop

Vanaf zaterdag 27 februari zal van 10.00 tot 16.00 uur bij Kwekerij Morning Glory het mooie assortiment Helleborussen van Ellen Akerboom te zien en te koop zijn. Het assortiment bestaat uit de Pretty Ellen types (enkelbloemig) en de Double Ellen (gevuldbloemig). Voor de verkoop van de Helleborussen richten wij op onze kwekerij een aparte ruimte in.

Ook start dan de verkoop van onze vaste planten.

Overige delen van onze kwekerij zijn tijdens dit voorseizoen gesloten en verkoop van andere planten dan de Helleborussen en vaste planten is niet mogelijk in verband met onze voorbereidingen en opkweek van het assortiment voor het nieuwe seizoen. De kwekerij gaat weer volledig open op zaterdag 24 april. Lees meer.

April

Workshop hanging basket maken

Workshops Hanging basket maken

Een hanging basket maken waar u van het voorjaar tot het najaar van kunt genieten? Dat kan tijdens onze workshop Hanging basket maken waarin u onder begeleiding en volgens een vast ontwerp een eigen hanging basket maakt met zo’n 20 planten. U kunt zich inschrijven voor drie kleurthema’s: Pastel, Bont of Paars-Blauw-Wit. De kosten van een workshop zijn € 47,50, inclusief koffie/thee bij ontvangst, kunststof klepjes basket, circa 20 planten, baskethouder voor transport en verzorgingsinformatie. De workshops worden gegeven met maximaal 10 deelnemers. Aangeraden wordt eigen tuinhandschoenen mee te nemen indien u dat zelf prettiger vindt werken.

Inschrijven voor een workshop kan door een mail te sturen naar info@kwekerijmorningglory.nl.

De data voor april 2021 worden rond 1 februari 2021 op de website vermeld, waarna de aanmelding start.

Oktober

Workshop Winterbasket maken

Workshop Winter Hanging basket maken

Zelf een winter hanging basket maken? Dat kan tijdens een van onze workshops waarin u onder begeleiding volgens een vast recept een hanging basket maakt met winterbloeiende en groenblijvende planten, zoals Viooltjes, Hebe, Skimmia en Hedera. De kleurstelling is wit, paars, lila met wintergroene accenten. De kosten van een workshop zijn € 47,50, inclusief koffie/thee bij ontvangst, kunststof klepjes basket, circa 15 planten en verzorgingsinformatie. De workshops worden gegeven met maximaal 10 deelnemers. Aangeraden wordt eigen tuinhandschoenen mee te nemen indien u dat zelf prettiger vindt werken.

Na de workshop is er gelegenheid tot bezoek van onze kwekerij en eventuele aanschaf van planten.

Inschrijven voor een workshop kan door een mail te sturen naar info@kwekerijmorningglory.nl.

De data voor de workshops worden rond 1 augustus 2021 op de website vermeld, waarna de inschrijving start.

Bezoek tuinclubs en tuinverenigingen aan Kwekerij Morning Glory

Wij ontvangen op afspraak ook tuinclubs. Bezoek aan onze kwekerij met rondleiding is vanaf eind april mogelijk. In de maanden april en mei zijn tuinclubsbezoeken alleen mogelijk buiten onze openingstijden. Vanaf juni kunnen afspraken eventueel ook op onze openingsdagen plaatsvinden. Heeft u interesse in een bezoek aan onze kwekerij met uw tuinclub? Stuur dan een mail naar info@kwekerijmorningglory.nl.